Frank Williams se oporavlja od upale pluća

Izdvojeno

Luka Maloić

Prije 7 godina 2 min 2 komentara

Frank Williams

Frank Williams

Ekipa Williamsa objavila je da se njihov osnivač, Frank Wiliams, oporavlja od upale pluća nakon što se razbolio na VN Italije.

Šef ekipe i njegova kćer Claire Williams nisu prisustvovali utrkama od Monze. CEO ekipe – Mike O’Driscoll objasnio je u petak u Meksiku pozadinu situacije.

“Frank je, kao što znate, odveden bolestan tijekom vikenda u Monzi. Čudno je biti u paddocku bez njega nakon toliko desetljeća. Teški bolnički dani su sada iza njega i oporavlja se od upale pluća. Oporavak je spor, ali stabilan. Nadamo se da ćemo ga vidjeti ponovno u Groveu uskoro. Znamo koliko je predan svojemu radu i ulozi.”

Claire Williams je odlučila ostati kraj svojega oca, a njezin povratak na završnu utrku u Abu Dhabiju ovisi o njegovom zdravstvenom stanju.

“Nadamo se da će Claire doći na utrku. Odlučila je ostati kod kuće blizu Franka. U stalnom smo kontaktu s njom preko telefona. Ona je i dalje dio svega što se događa iz minute u minutu svakodnevno. Nadamo se da ćemo je vidjeti do kraja godine i da će to biti upravo u Abu Dhabiju.”


Odgovor

2 komentara

  1. Mclaren
    raca Prikaži

    Nadam se da “stara kost” ne će imati nikakvih drugih komplikacija. Upala pluća zna bit zajebana


    0
    0

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.