Button odbrojava dane do kraja karijere

Izdvojeno

Luka Maloić

Prije 7 godina 2 min 0 komentara

Jenson Button

Jenson Button

Jenson Button tvrdi kako ne može dočekati posljednju utrku sezone u Abu Dhabiju kako bi mogao okusiti život izvan F1. Buttonu su ostale samo 3 utrke do kraja velike karijere, a onda se seli na savjetodavnu/ambasadorsku poziciju u McLarenu.

“Ne mogu dočekati! Doslovno brojim dane.”

Na pitanje hoće li dane provoditi na plaži, odgovorio je:

“Ne, neću biti po plažama. Imam mnogo drugih stvari na umu. Nisam inače mnogo na plažama, osim kada trčim po njima da dođem do mora! Vrlo uzbudljiva godina me čeka. Volim voziti F1, jer je zabavno. Možda ne tako zabavno kao što je bilo prije. Nije to zbog toga što to dugo radim, nego zbog toga što je sport takav kakav je u ovom trenutku. Ali, i dalje je sjajno, kada stojite na gridu u Austinu, atmosfera je nevjerojatna. Biti će i u Meksiku također, a to je sjajno. Abu Dhabi kao posljednja utrka je također specijalna. Tamo imam mnogo prijatelja i obitelji. Jedva čekam taj trenutak.”

Button tvrdi da njegove misli o eventualnom povratku 2018. godine nisu promijenjene, iako je u Monzi na konferenciji naglašeno da su mu vrata i dalje otvorena.

“Ne, jer moj cilj nije izbjeći utrkivanje sljedeće godine. Moj cilj je ne utrkivati se više. Ali, možda se nakon šest mjeseci zaželim utrka.”

Također, mišljenja je da mogući izlaz Rona Dennisa neće imati veliki utjecaj.

“To su samo glasine, a ukoliko u njima ima istine, vidjet ćemo. Takve odluke o odlascima ne donose se individualno. Uprava mora reći da ili ne.”


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.