1. predsezonski test
3
5
dana,
1
9
sati,
4
7
minuta,
2
5
sekunda

Korisnički panelRegistracija

Novo na forumu

Sainz uživao u borbi sa svojim idolom Alonsom

Opće je poznato da Carlos Sainz ima ogromno poštovanje prema Fernandu Alonsu, heroju svojih dana iz djetinjstva koji mu je sada prijatelj. Njih dvojica imali su sjajnu borbu za peto mjesto krajem VN SAD-a, gdje je stariji Španjolac uspio progurati svoj McLaren ispred Toro Rossa na potrošenim gumama. Carlos kaže da je uživao u borbi sa svojim idolom.

“Moram reći da sam sve oko utrkivanja naučio od njega [Fernanda] u proteklih 12 godina, kako se borio u utrkama, bio je moj junak i idol. Savršeno dobro znam kako pretječe, prvo ode malo šire i onda se vrati nazad uz mnogo prianjanja. Znao sam to, zato sam onako branio poziciju u prvom zavoju. Ustvari sam jako sretan što me je prošao na pravcu s DRS-om i pomoću baterija, stoga sam rekao “ok, vidimo se kasnije”. Jako sam uživao u toj borbi.”

“Prvi Alonsov komentar nakon utrke bio je “Imaš padobran na pravcu, spor si na pravcu, bilo je tako lako preteći te”, na što sam ja rekao “da znam, nemoj mi to sada govoriti”. Mislim da je ovo bio maksimum, i sretan sam što je borba bila za petu, a ne za 10. poziciju.”

Ne želite gledati reklame?

Komentiraj

7 komentara

 1. Sainz je fenomenalno odvozio. Svaka čast. A McLaren na žalost nema šasiju za bolje.

   
  • Ima mclaren odličnu šasiju, jer da nemaju , ne bi tako lako pratio tr kroz one s zavoje. Lijepo se vidjelo kad bolid ima snage u motoru koliko brzo može ići.

    
 2. zekohonda Donator

  isto kako mi nije jasno kako alonso nije dobio kaznu zbog udaranja i izgurivanja mase, nije mi jasno ni ovo. pretekne sainza, i onda izleti skroz van staze i nikome ništa. ni kvajt/gasly mi isto nije jasno. . što mi se ovo događa??? 🙂
  https://www.youtube.com/watch?v=A_Y9nJx8cvs

   
Ne želite gledati reklame?

Anketa

Hoće li se iduće godine nastaviti dominacija Mercedesa?

Rezultati

Loading ... Loading ...
Datumi predstavljanja bolida
Renault - 21. veljače 2017.
Force India - 22. veljače 2017.
Mercedes - 23. veljače 2017.
Ferrari - 24. veljače 2017.
McLaren - 24. veljače 2017.

Top članci ovog tjedna