Hamilton: Imam problem s motorom

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 7 godina 2 min 4 komentara

Lewis Hamilton, Mercedes

Lewis Hamilton, Mercedes

Lewis Hamilton je za britanski Sky F1 priznao da je najnoviji problem s motorom na njegovom umu uoči 18. ovosezonske utrke, VN SAD-a.

Dok Mercedes inzistira da je bilo kakav problem jako malo vjerojatan – Hamilton je ipak svjestan da problem postoji, ali će unatoč svemu dati sve od sebe da pole position kojeg je osvojio jučer pretvori u prvu pobjedu nakon srpnja ove godine.

Hamiltonovi inženjeri su radili na bolidu prekjučer kasno u noć uoči kvalifikacija jer je uočena anomalija sa sustavom za dovod goriva.

“Imam novi problem na motoru i to je nešto čega sam svjestan. Razmišljam o tome, ali ću prijeći preko toga i naći rješenje,” rekao je Hamilton.

Mercedes je umirio svog vozača i potvrdili da ga takav problem vjerojatno neće koštati performansi na stazi. 33 boda zaostatka Hamilton mora početi stizati već ovdje u Austinu, četiri utrke prije kraja sezone.

Hamilton je u intervjuu s Martinom Brundleom izjavio kako misli da bi Rosberg bio zasluženi prvak ako osvoji naslov.

“Napravio je posao koji je morao.”

Ali je isto tako dodao da mu je žao što se dvojac vrlo rijetko borio kotač uz kotač ove sezone. Također je ustvrdio da nije izgubio svoju čaroliju, te da mu je utrkivanje prioritet:

“Definitivno ne. Sve što je izvan bolida zapravo niti ne volim. Samo volim utrkivanje.”


Odgovor

4 komentara

  1. Fernando Alonso 14
    AlonsoForever Prikaži

    Kakvo ba utrkivanje? koji je njima k.. i tom SkySportsu i Brundle-u?
    Zadnje utrkivanje koje sam vidio je bilo u Abu Dhabiju 2009 godine. Pa čak i to mi je malo sumnjivo, ali hajd. Od tad, do danas, vidim samo politiku, brigu za sebe, novac, bezobrazluk, namještaljke i svaki oblik primitivizma u sportu. Ovo NIJE uktrivanje,ljudi. Ovo je politička vožnja i briga za sebe. Ko jebe ba drugoga.
    Prije su se šefovi timova, vozači medjusobno, voljeli,cijenili,poštovali,grlili na svakom koraku,radovali jedni drugima, a sad…..ko da su ratnici na bojnom polju,boje se jedni druge pogledat u oči,izbjegavaju se timske kolege,a da ne pričam ostali vozači, iz različitih timova i outside-eri po Paddock-u. Daj ba…srce me zaboli kad se sjetim šta sam gledao prije 10+ godina po F1 i Paddock-u i pred sami start trke, tokom GP vikenda, a vidi sada…
    Nije malo ni reći kakvu su juče namještaljku sproveli ljudi u Mercedesu nad Rosbergom,što niko ne vidi, za kvale i prvu krivinu…ali ne bih o tome, ne znam je li za to ima ko “dosljedan” da komentariše o tome sa mnom :-)


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.