Bottas: Force India je bitka koju možemo pobijediti

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 7 godina 2 min 3 komentara

Valtteri Bottas, Williams, Nico Hulkenberg, Force India

Valtteri Bottas vjeruje da njegova momčad Williams Martini Racing može pobijediti Force Indiju do kraja prvenstva, te se vratiti na četvrto mjesto u konstruktorskom poretku. Jučerašnja brzina u kvalifikacijama ne ukazuje na nešto pozitivno, budući da je brži Williams zaostao za Hulkenbergom pola sekunde. Finac vjeruje da bi tempo u utrci trebao biti njihova jača strana.

“Ovo su bile dobre kvalifikacije za nas. Startat ćemo između dvije Force Indije, i to onda kada su oni imali više brzine od nas. Nadam se da će sutra biti drugačije. Utrka će biti duga, a mi znamo da se možemo boriti s njima s tempom koji imamo u utrkama. Napredak koji smo napravili u odnosu na slobodne treninge bi nam trebao pomoći u utrci i mislim da će borba biti vrlo tijesna. Moramo napraviti sve što je u našoj mogućnosti da se probijemo ispred njih. To je bitka koju možemo pobijediti.”

Williams se trenutno nalazi na petom mjestu u poretku konstruktora, 10 iza glavnog rivala. Sudeći prema formi od ljetne stanke, Williams nema nikakve šanse protiv Force Indije, budući da su u pet posljednjih utrka osvojili 25 bodova manje (28 vs 53).


Odgovor

3 komentara

  1. David Croft
    Frantic Donator Prikaži

    Da, isto kao što možda i u Ferrariju vjeruju da tempo u trci može biti njihova jača strana pa da se bore sa bikovima.


    0
    0

    0
  2. Williams
    DoDo13 Prikaži

    Borba između ove dvije momčadi će se voditi do poslijednje utrke, do posljednjeg zavoja i kao navijač Williamsa vjerujem da će oni na kraju završiti sezonu na četvrtom mjestu. Ali s obzirom na brzinu koju ima FI, Williams mora upotrijebiti bolju strategiju.


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.