Problemi s maticom kotača uništili Oconove kvalifikacije

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 8 godina 1 min 4 komentara

Esteban Ocon, Manor

Esteban Ocon otkrio je medijima uzrok loših kvalifikacija. Podsjetimo, nakon što je dva puta uzastopno pobijedio Wehrleina, Francuz je u kvalifikacijama za VN SAD-a bio konstantno sporiji od njega, te na kraju završio na zadnjem mjestu, s kojeg će i startati u današnju utrku.

“Mučili smo se na super mekanim gumama. Imali smo problema s maticom kotača, pa sam na stazu izašao prilično kasno. Morao sam brzo odvoziti krug, što nije pomoglo u zagrijavanju guma. Sve u svemu, bile su ovo teške kvalifikacije, napravio sam malu grešku koja me koštala vremena; staza je zeznuta.”

“Sutra bi trebalo biti zanimljivo po pitanju strategija. Znamo koja je naša strategija za utrku i trebamo vidjeti hoće li funkcionirati. Trebam dobar start te se nadam da ću napredovati nekoliko pozicija. Očekujem dobru borbu danas.”


Odgovor

4 komentara

  1. Sebastian Vettel
    senja Prikaži

    De ne serite više sa njim. Eto, kvalifikacije su mu upropaštene jer je morao brzo odvoziti krug za zagrijavanje. Imao je dva pokušaja isto kao i Wehrlein. A nije problem što Wehrlein nije vozio FP1 i u FP3 samo 7 krugova…


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.