Hamilton: Neću se štedjeti u posljednjim utrkama

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 8 godina 2 min 4 komentara

Lewis Hamilton, Mercedes

Lewis Hamilton, Mercedes

Lewis Hamilton je obećao da se neće štedjeti u posljednje četiri ovosezonske utrke nakon što je njegov zaostatak za Nicom Rosbergom narastao na čak 33 boda.

Britanac je imao turbulentnu sezonu isprepletenu lošim startovima, problemima s bolidom i nekoliko za njega neobičnih utrka. Istovremeno – Nico Rosberg vozi kao nikad u karijeri i trenutno izgleda kao favorit za naslov.

Da bi Hamilton došao do svog četvrtog naslova bit će mu potrebne sve četiri pobjede, ali čak i onda treba Rosbergov kiks da padne barem dvaput na treće mjesto.

Hamilton je stoga obećao da će dati apsolutno sve od sebe, počevši s njegovom “drugom domaćom utrkom” koja je na rasporedu ovog vikenda.

“Ostale su nam četiri utrke i moj je plan iskoristiti ih maksimalno,” kaže Lewis.

“Samo je stvar u tome da maksimalno napadnem u svakoj utrci. Ići na apsolutno svaku pobjedu i vidjeti što će se onda dogoditi. Neću se štedjeti na stazi.”

“Najprije je na rasporedu Amerika koja je za mene u posljednje vrijeme kao drugi dom. Volim državu, volim kulturu, ljude i stazu. Ne mogu dočekati da počne.”

Hamilton ima dobre uspomene iz Austina gdje je dosad od 4 utrke pobijedio 3 puta. Prošle godine je tu i osigurao titulu.

“To je bio jedan od najboljih trenutaka u mojoj karijeri, nema sumnje. Kao da su me američki ljubitelji prihvatili kao svog, pa ću pokušati svu tu pozitivnu energiju usmjeriti u ovaj vikend,” zaključuje Hamilton.


Odgovor

4 komentara

  1. Formula1
    f1zd Prikaži

    Znači znamo kako ćemstart izgledati…Isto kao i prošle godine..


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.