James Allison mijenja Adriana Neweya?

Izdvojeno

Luka Maloić

Prije 8 godina 1 min 12 komentara

Adrian Newey i James Allison

Adrian Newey i James Allison

Pošto nema nekih novih zanimljivih glasina na tržištu vozača, u priču su se umiješali ostali akteri svijeta F1. Nagađa se da će James Allison, nakon odlaska iz Ferrarija prijeći u Red Bull 2018. godine kao zamjena za Adriana Neweya. Priča ima uporište u tome jer se Adrian želi posvetiti drugim projektima – poput razvoja “hyper” automobila za Aston Martin.

Prije 2014. godine, dakle prije hibridne ere, Newey je konstantno radio na razvoju i unaprjeđenju bolida, ali sada to više nije slučaj. Red Bull uvijek razmišlja unaprijed i želio bi osigurati usluge talentiranog Allisona.

Također, nagađa se da bi James Key mogao napustiti Toro Rosso i zamijeniti Pata Saymondsa iz Williamsa u 2018. godini. Symonds će onda imati 65 godina i razmišlja o odlasku u zasluženu mirovinu.

 


Odgovor

12 komentara

    • karthikeyan Prikaži

      Pa zasto bi on dosao u ferkana


      0
      0

      0
      • Bernie Ecclestone
        Dani Donator Prikaži

        Zato što po nekakvom shvaćanju tifoza , svi super vozači i inženjeri MORAJU i žele voziti za propetog konjića jer je to više od tima. E sad…. Prvo je bilo, krivi Kimi i Aldo Costa. Costa sa ekipom napravio savršen bolid u mercedesu. Bio kriv Alonso i doveden Vettel spasitelj, skupa sa Allisonom. Sada im ni Allison ne valja, a po novome ni Vettel jer se eto sudara. To su Talijani. Oni su jednostavno takvi. Lajavi.


        0
        0

        0
      • Kimi Raikkonen 7
        Iceman Donator Prikaži

        Hahahaha kaje najbolje Dani ti se baš uklapaš u sliku izvornog talijana. Baš laješ.
        Ali priznajem u ovom slučaju si u pravu. Samo tudumi poput Grosjeana i Pereza čekaju 2018 s nadom da će ih Ferrari prigrliti, jer eto to je Ferrari, a Ferrari je pak momčad slučaj koja će takve vozače bez problema uzeti jer su dovoljno dobri za skupljati bodove, a dovoljno loši da ližu šup….. Vettelu.


        0
        0

        0
      • Bernie Ecclestone
        Dani Donator Prikaži

        @iceman
        Pa jedno vrijeme sam i bio lajavi tifoz. Tamo davne 2000. kada je Rubens prešao u ferrari. Kada je Kimi prešao u McLaren počeo sam za njega, tako da ne robujem time da moram navijati za jedan tim. Više za određenog vozača.


        0
        0

        0
      • Wolf
        hattrick Donator Prikaži

        Nikad se nisam mogao uklopiti u tu franšizu tifoza, evo sad silom prilika, no također se slažem da ne vidim svrhu prelazaka u Ferrari, da budem iskren bio sam posve razočaran kad je Vettel prelazio.. točnije u nevjerici. No, znate kako kažu.. nada umire zadnja (sama?). :D


        0
        0

        0
      • Kimi Raikkonen 7
        Iceman Donator Prikaži

        Ma sve 5….
        Jedino ne znam zašto si krenuo sa tifozima, kada hattrick to definitivno nije. On je okorijeli navijač Vettela, kojeg samo i jedino zanima Vettel. Da se njega pita Vettel bi danas prije bio u McLaren Hondi nego u Ferrariju.
        Da sam ja Adrian Newey u ovakav Ferrari ne bi dolazio.

        EDIT. hahaha evo hattrick je dao odgovor umjesto mene


        0
        0

        0
      • Bernie Ecclestone
        Dani Donator Prikaži

        Evo ga. Čovjek napiše kaj misli i onda mu date minuse. Bože moj. A valjda avalon opet riješava frustracije.


        0
        0

        0
  1. Ross Brawn
    Tuzlaensis Prikaži

    Nadam se da će Key iz Faenze u Maranello :)


    0
    0

    0
  2. avalon Prikaži

    stvarno su redikulozni ti tifozi , šta si oni umišljaju ? dobro je Dani napisa “… svi super vozači i inženjeri MORAJU i žele voziti za propetog konjića jer je to više od tima. ” šta nema veze sa istinom i realnošću . ascari je vjerovatno MORA vozit za ferrari i osvojit 2 titule , pa fangio … posli sezona u alfi , maseratiu , mercedesu sigurno je 1956. MORA , a nije želija vozit za ferrari i donit im titulu . lauda je posli sezone u marchu i sljedeće u BRM – u MORA , a nije želija doč u ferrari i osvojit 2 titule sa timom iz maranela . MS je najvjerovatnije PRIMORAN iz benettona potpisat baš za ferrari , a nije želija pa im je “priskrbija” 5 uzastopnih titula isto ka nekad hawthorn , phil hill , surtes , a u novije vrime kimi ,. alonso ili seb. uostalom navedeni i nisu baš neki super vozači , šta u ferrariu , šta u nekim drugim timovima za koje su vozili osvojili su ( zajedno ) tek 26 titula šta “govori” da oni i nisu bili neki vozači … tek 40ak% titula od ukupno 64 su osvajali vozači koji su vozili za ferrari . od toga sa ferrariem tek 15 …. sića . znači li to da su bili extra klase , a za ferrari su vozili jer su MORALI , a nisu želili kako Dani piše ? btw , hawthorn , phil hill , surtees , scheckter iako jako dobri ( npr hawthorn je najčešće prvenstva završava na 3. , 4. ili 5. mistu … jbga , vozija je u vrime ascaria , fangia ) ka takvi došli ( valjda MORALI ) u ferrari i osvajali titule . e da … je li se nešto šuškalo kako je ferrari bija želja i airtona ? možda zato jer je i prost 1990./91. MORA vozit fa ferrari , a uopće to nije želija ka ni mensell , berger , alesi ili puno prije njih gilles villeneuve vozač upitnog talenta . vjerovatno su za njih inžinjerski dio posla MORALI ( a nisu želili ) “odrađivat” npr forghieri ( 4 titule osvojene sa njim ) , john barnard koji je MORA iz McL doč u ferrari ( a nije to želija ) ili rory byrne , brawn koji su na silu momo svoje želje doveden iz benettona u ferrari isto ka i allison iz lotusa . sve je to urađeno od straha zbog taljanske mafije , a ni spomenuti ( i vozači i inžinjeri ) nisu bili baš neka imena ili uspješni . nečeš ti ascaria , fangia , prosta , mensella , vileneuvea Sr , MS , alonsa , kimija seba ili inžinjera forhieria , barnarda , byrnea , brawna , allisona …… da nisu MORALI došli bi NIKAD u ferrari !!!!!!!!!


    0
    0

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.