Boullier: Stoffel Vandoorne će napredovati pobjeđujući iskusnije

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 8 godina 1 min 4 komentara

Alonso, Vandoorne, Button

Alonso, Vandoorne, Button

Eric Boullier, šef momčadi McLaren Honda, tvrdi da će njihov testni vozač Stoffel Vandoorne u fazi privikavanja na sport pobijeđivati svoje suparnike, što ukazuje na ogromno povjerenje u mladog Belgijanca. Stoffel je inače GP2 prvak iz 2014. godine, a od tada čeka mjesto u McLarenu, te je i sam zaprijetio da će otići iz momčadi ako za 2017. ne dobije trkaće mjesto. Ako se prisjetimo ovogodišnje VN Bahreina, prvi dojam o njemu bio je sjajan, te je osvojio prve bodove za McLaren Hondu u tekućoj sezoni.

“Mislim da je Stoffel svoj talent pokazao u nižim serijama, te mislim da isto može napraviti i u Formuli 1. On nema iskustvo ovih momaka, ali će sazrijevati pobijeđivajući ih. Mislim da je u Bahreinu svima pokazao na što je spreman. On sljedeće godine može samo profitirati od iskustva kojeg imamo s trenutnim vozačima.”

McLaren će sljedeće godine nastupiti s inovativnom vozačkom postavom koja će se sastojati od Alonsa, Vandoorena i Buttona kao ambasadora i rezervnog vozača, a u kojoj ima opciju da ponovno nastupi u sezoni 2018.


Odgovor

4 komentara

  1. Fernando Alonso
    Alonso king Prikaži

    U buducnosti mozda jednom i odgledam ono sto najvise prizeljkujem odnosno Wehrlein vs Vandoorne


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.