Toto Wolff se obrušio na Estebana Gutierreza

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 8 godina 2 min 6 komentara

Esteban Gutierrez, Haas

Esteban Gutierrez, Haas

Mercedesov šef Toto Wolff je idući u nizu ljudi koji se žale na ponašanje Estebana Gutierreza na stazi. Haasov vozač je dosad priskrbio simpatije Lewisa Hamiltona, Daniela Ricciarda, Pascala Wehrleina i još nekoliko drugih vozača kojima je zasmetao za cijeli krug tijekom proteklih nekoliko utrka.

Na VN Singapura Gutierrez se borio s Felipeom Massom za 11. mjesto pred kraj utrke kada su ih uhvatili vodeći vozači. Iako se Massa izmaknuo na vrijeme, Gutierrez je bio nešto manje susretljiv, što je potaklo Wolffa da progovori o tome.

“Gutierrez barem radi jednake probleme svima. Ne da nikom da ga prijeđe,” kaže Wolff, očigledno se referirajući i na prošle kritike.

“Iskreno, mora se reći da imate bitku za prvo mjesto u kojoj dva vozača traže svaku moguću desetinku sekunde, i onda imate jednog tipa koji krstari uokolo i smeta im. Nekako se uvijek dogodi da se radi o istom tipu.”

“Vrištali smo prema Charliju [Whitingu]. Felipe se maknuo, a Esteban, koji je inače ljupki dečko, nastavlja krstariti i uživa u razmaku kojeg je osvojio u odnosu na Felipea.”


Odgovor

6 komentara

  1. Fernando Alonso
    Alonso king Prikaži

    Pa dopiz*ilo mu bit 11 mora se nekako iskalit


    0
    0

    0
  2. Michael Schumacher
    senna66 Donator Prikaži

    Pojma nemam što njega muči, ali čini mi se da mu karijera u F1 polako dolazi kraju. Ništa, apsolutno ništa nije pokazao. Nema neki bolid ,ali kolega mu ima 28 bodova, a on ravno 0 i još glumi neki vrag na stazi.


    0
    0

    0
  3. ferrari-bih Prikaži

    Po meni i nije neki vozač. Ima ih što su bolji a ne voze kao vergne


    0
    0

    0
  4. Mclaren
    raca Prikaži

    Esteban, trol na stazi


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.