Verstappen odgovorio Laudi: Možemo zajedno kod psihijatra

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 8 godina 1 min 16 komentara

Max Verstappen, Red Bull

Max Verstappen, Red Bull

Dva tjedna nakon VN Belgije “slučaj Verstappen” još nije zaključen, čak i nakon što su utihnule kritike – čini se da Max još uvijek nije rekao sve što mu je na umu. 18-godišnjak je bio vruća tema i za VN Italije, obzirom da se radi o domaćoj utrci Ferrarija kojem se najviše zamjerio u Belgiji.

Niki Lauda je neposredno nakon te utrke vruće glave komentirao da bi Verstappen trebao posjetiti psihijatra da riješi problem agresivnosti. Verstappena je na Nizozemskoj televiziji dao i odgovor 67-godišnjem Austrijancu:

“Ako ja odem, mogli bi isto tako otići zajedno,” nasmijao se Verstappen.

Što se tiče Raikkonena, rekao je:

“Da sam ja Kimi, također bih rekao iste stvari na team-radio.”

Ipak, kritike neće utjecati na njegov stil vožnje:

“Na stazi radim svoj posao. Neki potezi mogu naići na kritike, ali pretpostavljam da se drugi moraju naviknuti na to.”


Odgovor

16 komentara

  1. Ross Brawn
    Tuzlaensis Prikaži

    Što je previše previše je. Jedno je biti pun samopouzdanja i držati do sebe, ali ovo je čisto nepoštovanje prema legendi sporta..


    0
    0

    0
  2. Ayrton Senna
    Beethoven87 Donator Prikaži

    Jesam li ja ovdje jedini “cudak” kojem Max ne ide na zivce? Nije da ne vidim stvari… Razumijem zasto ga netko (imam dojam vecina) upce ne moze vidjet i “progutat”… Mislim, nije on ni meni “miss simpaticnosti” i ne podrzavam u potpunosti sve sto radi, ali mi je na neki cudan nacin drago da se netko takav pojavio u F1…
    intrigira me, najinteresantniji mi je od svih, na stazi i izvan nje. Od Spa jos i vise…
    valjda zbog te “pretjerane” ambicioznosti i posvecenosti, u spoju s velikim samopouzdanjem i vjerom u sebe, iz kojih proizlaze svojeglavost, tvrdoglavost “rogatost” ( na stazi i u izjavama), pa krene na ekstremnost (pretjerivanje) i tako do situacija “pod svaku cijenu” i “sam protiv svih”… Bahatost, bezobraznost, neopreznost ili svjesnu nepaznju (u izjavama i na stazi) ja ne vidim kao njegovu “bazu” ili losu namjeru, nego samo kao nuspojavu prethodno napisanog…
    a mozda i ne vidim dobro i previse volim filmske scenarije…
    Eto, isprika na dugom tekstu i filozofiranju, ulovilo me… pogotovo kad vidim toliko “napada” na Maxa… malo branjenja, za balans… iako je na Spa zasluzio i trebao dobit kaznu ;)


    0
    0

    0
  3. Maurizio Arrivabene
    Kuštelaar Prikaži

    Alfa primitivac


    0
    0

    0
  4. Kimi Raikkonen
    buslje Prikaži

    Nemam ja ništa protiv njega i njegovih poteza ili poruka. Ali imam protiv sudaca koji od njega stvaraju zlatno zaštićeno tele. I zato se digla najveća prašina. Da su suci kaznili onakvo ponašanje u blokiranju kimija i pereza, on bi bio i dalje frajer ali ne bi se stekao dojam da ga netko štiti i gura. Ne možeš imati dovstruka mjerila, to je danas najveći problem.


    0
    0

    0
  5. David Croft
    Frantic Donator Prikaži

    Na stranu talent (kojeg ima u izobilju), brzina i agresivnost, i vjerovatno xx pobjeda i y titula, koje ga čekaju, ali malac stvarno ide preko mjere, a sve uz podršku RB PRa (što je i za očekivat), FIAe i sudaca (što baš i nije u redu). Baš pretjeruje sa ovim izjavama (lajao je i u/nakon Belgije, pa Villeneuevu). Koliko god Lauda bio neotesan i provokator, čovjek je legenda ovog sporta, trostruki prvak, zna šta znači doživjeti (i preživjeti) tešku nesreću (a nešto slično bi mogao izazvati gore prozvani), te na kraju, ali ne i najmanje bitno, stariji je od malca čitavih 48 (četrdesetosam) godina, dakle, dovoljno da mu bude djed. BTW, ovaj put Lauda i nije toliko pogriješio kad je rekao da bi mogao malo posjetiti psihijatra.


    0
    0

    0
    • Max Verstappen 1
      vlado Pretplatnik Prikaži

      Apsolutno mu ni jedna titula ni godine ni iskustvo ne daju za pravo da proziva. Tj. moze on to, ali onda neka je spreman na odgovor. Zanimljivo je da su upravo lauda i JV najvise pljuvanji nakon svojih izjava, osim u slucaju maxa. Cudno je da su samo sada obojica upravu. Dalje, max je oprao i kenjatora massu nakon monaca.


      0
      0

      0
  6. Mclaren
    raca Prikaži

    prije vise od godine dana, napisao sam jedan komentar o Verstapenu u kojem sam naveo kako ce sa njim biti problema( postoji negdje u arhivi). Naravno, bilo je i par minusa.
    Ovo je vec stvar kucnog odgoja.


    0
    0

    0
  7. Honda
    zekohonda Donator Prikaži

    max spominje mogućnost odlaska psihijatru, a vi (većina) drvlje i kamenje po njemu. c, c, c. :D


    0
    0

    0
  8. Fernando Alonso 14
    Majki2111 Prikaži

    Čudno mi je sve to nekako. Nekako su mi vozači prepasivni prema njemu. Falilo je malo agresije, ali ako kažu da je opasno, onda je valjda opasno. Trebaju se svi sami oni dogovorit i javno objavit kaj se smije kaj ne.


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.