Alonso: Button je bio moj najbolji timski kolega

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 8 godina 1 min 12 komentara

Jenson Button i Fernando Alonso

Jenson Button i Fernando Alonso

Fernando Alonso je javno pohvalio svog timskog kolegu Jensona Buttona koji će od iduće godine preuzeti novu ulogu razvojnog vozača u McLarenu, dok će njegovo mjesto preuzeti Stoffel Vandoorne.

“Radio sam s Jensonom protekle dvije godine i to je bio fantastičan posao. Vjerojatno, zapravo ne vjerojatno nego sigurno mogu reći da je on bio najbolji timski kolega kojeg sam ikad imao. Kad govorimo o performansama, povratnim informacijama prema ekipi i razvoju bolida – to je bilo odlično s njim.”

Alonso je također bio vrlo pozitivan po pitanju promjena za iduću godinu.

“Imat ćemo Jensona u ekipi, što je najvažnije. Najbolja vijest oko svega je da će Stoffel biti u bolidu i sa svježim idejama ćemo tjerati momčad do maksimuma, ali ćemo također imati Jensona okolo koji će pomagati i odrađivati svoj dio posla.”

“Mislim da je to vrlo dobro za budućnost momčadi, a sad se već radujemo Australiji iduće godine.”


Odgovor

12 komentara

  1. Kimi Raikkonen 7
    Ciki-F1 Pretplatnik Prikaži

    2017.
    Team-Mclaren
    Drivers-Alonso + rokie.

    Zvuči poznato???


    0
    0

    0
  2. David Croft
    Frantic Donator Prikaži

    Ah, vozila se kanta od bolida, jedva se uhvatio koji bod (u početku se jedva završavale trke), pa nije bilo trzavica. Tek sad bolid može koliko-toliko nositi ime McL-Honda. Čak su se i dobro zayebavali sa onim penjanjem na podij, a definitivno su (naročito Alonso) bili najbolje šaljivdžije proteklih godinu i po.


    0
    0

    0
  3. Fernando Alonso
    Alonso king Prikaži

    Brate idu sad po glavi ta 2007.Bio je rookie,bio je na vrlo dobroj,čak i predobroj razini,bila je sedmica u godini.Dođoše desetljeće kasnije opet sedmica u godini,rookie u timu sa dobrim temeljem da bude svjetski prvak jednog dana.Moramo prestat mislit na to pogotovo mi Alonsovci.Sve smo ove godine uz njega govorimo da je najbolji čemu onda takve misli i vraćanje na 2007.Učilo se u školi da ne treba biti praznovjeran onda za mene nema nikakve 2007 ili rookiea.Alonso se vraća na prvo mjesto ukoliko bolid to dopusti. ;)


    0
    0

    0
  4. Mclaren
    raca Prikaži

    Mislim da Alonso sada ima više poštovanja prema Stoffelu, nego 2007. prema Lewisu. To je i razumljivo. Čin sazrijevanja kao osobe. Eventualne iskrice mogle bi doći jedino ako McLaren i Honda slože bolid, minimum, ravnopravan Mercedesu, u što sumnjam, iako to žarko želim. To bi značilo borba oba vozača za naslov.


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.