Verstappen: Oba Ferrarija su me pritiskala prema ogradi

Izdvojeno

David Vidović

Prije 8 godina 2 min 12 komentara

image24.img.2048.medium

Max Verstappen je odlučio da začini već ionako burnu VN Belgije i nasuprot svim očekivanjima poslije utrke pred novinarima optuži Sebastiana Vettela kako mu je uništio utrku u prvom zavoju, te da je to razlog zbog kojeg je agresivno branio pozicije protiv Vettela i Kimija. Verstappen i Raikkonen su tijekom utrke imali čak tri incidenta, uključujući kontakt u petom zavoju nakon pravca, i posebice preopasno blokiranje Raikkonena pri punoj brzini na Kemmel pravcu. Kimi je nakon svakog incidenta psovao ekipi na radio, govoreći “da je Verstappenov jedini interes da ga izgura sa staze” i da njihova borba “postaje suluda”. Kada su Maxa novinari upitali treba li smiriti svoju vožnju ubuduće, odgovorio je:

“To je laž. Ja sam branio svoju poziciju i ako se nekome ne sviđa onda je to njegov problem, a ne moj. Kada ti urade nešto onakvo u prvom zavoju, poslije toga im nećeš tako lako dati poziciju. Moj start nije bio savršen, ali sam otišao s unutarnje strane zavoju, kasno kočio, ali nisam blokirao kotače, mogao sam bez problema proći kroz prvi zavoj, ali su me dva Ferrarija pritiskala ka ogradi. U jednom trenutku sam se našao u situaciji kada me Kimi gura u ogradu s unutarnje strane, a zatim je Sebastian samo skrenuo u nas obojicu. Zna da je s vanjske strane i samo je skrenuo u zavoj u kome su već dva bolida. Tu sam zadobio previše štete, moje prednje krilo se raspalo i pod mi je bio uništen, kao i moja utrka.”


Odgovor

12 komentara

  1. David Croft
    Ferrari Prikaži

    Idiot.
    Eto dajte mi te minuse zatucani fanovi ajde!


    0
    0

    0
  2. Maurizio Arrivabene
    Kuštelaar Prikaži

    Seljacina. Steta sto Kimi nije takav, pa da malom supku unisti svaku utrku do kraja sezone!!!!!


    0
    0

    0
  3. Michael Schumacher
    senna66 Donator Prikaži

    Mislio sam si, ajde mlad je, svi su u početku takvi bili. No napraviti toliko bezobraznih poteza u jednoj utrci i nakon utrke imati onako jadne i retardirane izjave je zaista nisko i dokaz koliko je frajer ogromno đubre. Da je dobio barem opomenu od FIA-e….ali ne, Max je nedodirljiv. Prebrzo su ga pogurali u ovaj sport, prebrzo je dobio mjesto u top momčadi. Ne zanima me što nam je uljepšavao vikende, upravo ih je počeo upropaštavati. A izgovore da je premlad i da će naučit ne želim ni čut. Pa što pobogu on radi u F1 ako je premlad i još nije naučio neke stvari?! Do sada je dizao zanimljivost svake dosadne utrke, sve je više njegovih navijača, odjednom su ludi za njim….od toga F1 ima koristi i baš zato mu puštaju da radi što želi, da napravi kaos ako treba, bilo što, samo da se nešto događa u ovoj dominaciji Mercedesa. Današnja utrka je dokazala da je ogromno đubre i da je politika na njegovoj strani.


    0
    0

    0
  4. srle Prikaži

    Sramotno je gledati ovo više, svima se dijele kazne šakom i kapom osim Maxu, ne znam šta treba on napraviti da ga se više kazni, danas mi je bilo muka gledati ovo, šta priča gluposti, trebao je kočiti u prvom zavoju, zabijo je svoju njušku u to malo prostora bez ikakve šanse da prođe, da ima imalo mozga znao bi da neće proć tuda.


    0
    0

    0
  5. Mercedes
    hrcfaca Prikaži

    Čitajući što je izjavio. Pitam se ima li on uopče živaca za ovaj sport?


    0
    0

    0
  6. David Croft
    Frantic Donator Prikaži

    Kmeeeeeeee, kmeeeeeee, šta je bilo smrdo jedan mali, ko ‘diro, ko ‘diro??
    Na žalost, nakon njegove današnje predstave i pogotovo nakon onih izjava, ne mogu napisati pametniji komentar.


    0
    0

    0
  7. Formula1
    f1zd Prikaži

    Vraćajte ga u karting


    0
    0

    0
  8. Blackhawk Prikaži

    Naslov koji nema veze s Maxovom izjavom. Je li ovo Indexova skola?


    0
    0

    0
  9. ferrari-bih Prikaži

    Treba njemu neko ko montoya, maldonado, sato ili nelo treći koji će ga opucat od ogradu ili provozat po travi. I još ima , da ne kažem čega, da daje retardirane izjave. Vidiš malo mjesta i gruh boli te briga nek koče oni od ja proć


    0
    0

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.