Ricciardo: Hamilton neće uhvatiti vodeće u utrci

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 8 godina 2 min 3 komentara

Daniel Ricciardo, Red Bull

Daniel Ricciardo, Red Bull

Daniel Ricciardo ne vjeruje da će Lewis Hamilton moći uhvatiti vodeće vozače tijekom sutrašnje utrke u Belgiji. Iako se radi o stazi na kojoj je pretjecanje moguće na nekoliko mjesta, Ricciardo vjeruje da će vodeća petorka biti nedostižna za Lewisa.

“Ako budemo imali čistu utrku i ne zapnemo iza nekog tko ne bi trebao biti ispred nas, mislim da nećemo vidjeti Lewisa u retrovizorima.”

“Ako odradimo našu najbržu varijantu utrke – nećemo ga vidjeti. Siguran sam da će se probiti kroz poredak, ali ako prva petorka odradi ono što treba odraditi, neće nas sustići.”

Ricciardo će u utrku krenuti s petog mjesta, iza Rosberga, Verstappena i dva Ferrarija. Zanimljivo je da Red Bullovi vozači imaju drukčije strategije, pa će tako Ricciardo krenuti na soft, a Verstappen na supersoft gumama.

“Razgovarali smo o mogućnosti da odradimo različite strategije, a Max je htio supersoft gume za start. Ja sam htio soft, pa je sve bilo u redu.”

Ricciardo kaže također da je za njega srednje tvrda komponenta bila sigurniji izbor, obzirom da se za najmekšu ne očekuje da će trajati više od par krugova.


Odgovor

3 komentara

  1. Ferrari
    pro5i vilin konjic Donator Prikaži

    Varaš se Ricci. Prije bih rekao da su se glavonje uspaničile jer tokom ljetne stanke portali su zjapili prazni i općenito više nitko nije previše uzbuđen oko nastavka sezone. Sutra će Mercedes naravno proraditi. Rosberg će se u početku kao fol malo mučiti dok će Ham bez problema dostići vas vodeće.
    I još nešto Ricci, da, vidjet češ ga u retrovizorima na žalost svih nas.
    Ako griješim nitko sretniji od mene.


    0
    0

    0
  2. Sebastian Vettel
    senja Prikaži

    Mislim da će teško i sa Force Indijama, a možda i Williamsima izaći na kraj. I oni su danas bili vrlo blizu vodećima.


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.