Haryanto prihvatio ulogu rezervnog vozača Manora

Vijesti

Ante Vetma

Prije 8 godina 2 min 0 komentara

Rio Haryanto, Manor

Rio Haryanto, Manor

Rio Haryanto, za kojeg je jučer potvrđeno kako je izgubio mjesto od Estebana Ocona, ipak ostaje u Manoru, ali u nešto drukčijoj ulozi. Naime, momčad mu je ponudila mjesto rezervnog vozača, što je on i prihvatio.

Podsjećamo, Haryanto je imao sponzorirano mjesto za prvih 10 utrka sezone, što znači da je nakon VN Velike Britanije trebao ostati bez mjesta ako sponzori ne uplate nove rate. Sponzori su zakazali, a Manor je mjesto u Mađarskoj ponudio Alexanderu Rossiju koji je tu ponudu odbio i usredotočio se na Indy500, gdje je i pobijedio. Nadalje, Haryanto je zbog tog spleta okolnosti odradio i VN Mađarske i VN Njemačke, ali to je bilo to.

“Manor Racing sa zadovoljstvom može priopćiti da će Rio Haryanto ostati s nama do kraja sezone, obzirom da je prihvatio ponudu rezervnog vozača,” glasi službena izjava za medije.

“Rio će biti spreman zamijeniti bilo kojeg vozača ako to bude potrebno tijekom nekog GP vikenda. Također će biti uključen u sastanke inženjera i marketinške aktivnosti. Ekipa će ga nastaviti podržavati u njegovim trkaćim ambicijama.”


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.