Autosport: Perez pregovara s Renaultom i Williamsom [anketa]

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 8 godina 1 min 9 komentara

Sergio Perez

Uvijek dobro informirani Autosport tvrdi kako je Sergio Perez u pregovorima s Renaultom i Williamsom. Podsjetimo, Viyjaj Mallya je uoči VN Velike Britanije izjavio da je Perez potpisao za sljedeću godinu, što je značilo da Force India ima vozačku postavu za iduću sezonu. Međutim, Sergio Perez je danas rekao kako će sam odlučivati o svojoj budućnosti te da bi na kraju godine mogao napustiti Force Indiju.

Iako je trenutna forma Renaulta katastrofalna, Perez vidi opciju potpisivanja ugovora s Renaultom kao sjajnu priliku na duge staze, budući da je to momčad koja nema problema s financijama. Autosport tvrdi da su Perezovi Menadžeri već održali prvi sastanak s Renautlom, te se Meksikancu svidjelo kako je išao tijek razgovora. Spominje se i Williams kao opcija, koji nema ugovor niti s Bottasom niti s Massom za sljedeću sezonu. Spominje se dolazak Jensona Buttona, pa bi Sergio ponovno mogao odmjeriti snage s Britancem.

Koja bi bila bolja momčad za Pereza?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Odgovor

9 komentara

  1. Fernando Alonso
    Alonso king Prikaži

    Odlazak u Renault bi mogao (ne kažem da hoće) zatvoriti vrata ferrariju.Ima tu mnogo opcija za ferrari poput Ricciarda, Verstappena pa bome i Bottasa i eto Pereza.Grosjean je u borbi takoder pogotovo jer je u Haasu kojeg se spominjalo kao ferrarijeva b momčad.No mala ali stvarno mala je vjerovatnost dovozenja sasvim novog vozaca posto je tim nazalost dosao iz stanja bajke u kojoj su hvalili seba kao mozda i najveceg ferrarijevca do maltene rasula gdje se opet mali dio bitnog osoblja drži na tankim nogama.Možda se dogodi još jedan veliki pretres tima gdje bi mogli imati i dva iskusna vozača Ham i Seb a možda i sasvim drugačiju postavu.Ostanak u Force Indii znači još jedna sezona u kojoj će s vremena na vrijeme osvojiti postolje ako i to pošto dolaze ogromne promjene a u redu za postolja iza FI čekaju povijesni Mclaren kao i Renault.Pregovori sa Williamsom su barem po meni metak u nogu jer taj tim već godinama klizi do kraja sredine grida.2012 su iskakali nekad kao opasan protivnik a bome i ključan razlog na kraju prvenstva.2014 su se popeli visoko visoko i u samom finišu sezone možda čak i prešli rbr ali od onda su opet u silaznoj putanji.Bilo kako bilo Perez je vozačina i vjerujem da će donijeti dobru odluku


    0
    0

    0
  2. Fernando Alonso
    Mr.Spaceguy Donator Prikaži

    Potvrduju su glasine da ce Magnussen i Palmer dobiti otpisnicu na kraju sezone.


    0
    0

    0
  3. Michael Schumacher
    senna66 Donator Prikaži

    Mislim da je Renault bolja opcija od Williamsa. Williams kao da tone sve dublje, dok bi Renault mogao biti jako dobar kroz sljedecih par godina. No mozda se i Williams probudi, svasta je moguce. FI i nije tako losa momcad, moze se do postolja dva, maksimalno 3 u sezoni. No oni vec par godina kao da stagniraju. Mozda je to razlog zasto Sergio zeli u drugu momcad. U svakom slucaju teska i riskantna odluka pogotovo kada se uzme u obzir da je sad u onim najboljim “vozackim” godinama


    0
    0

    0
    • Fernando Alonso
      Mr.Spaceguy Donator Prikaži

      Nema tu puno mudrolije. Da sam na njegov mjestu na Williams nebi ni pomišljao. Renault ima vlastiti motor i veći budžet te će sigurno samo rasti..


      0
      0

      0
    • Bernie Ecclestone
      Ferrari1345 Prikaži

      Nebi ja baš rekao da FI stagnira. 2014 su završili na 6. mjestu, prošle godine na 5. mjestu a ove godine su čak u prilici da se i bore za 4. poziciju sa Williamsom koji sve više tone.

      Renault izgleda kao primamljiva destinacija za Pereza ali bi time mogao zatvoriti vrata Ferrariju. Vidit ćemo, ovo će biti glavni hit summer silly seasona :D


      0
      0

      0
  4. Mercedes
    hrcfaca Prikaži

    Na više godina definitivno je bolja varijanta Renault, mislim da Williams ne može više od 3-4 pozicije u poretku, pogotovo, ako se još i sljedeče godine tu umješa i Mclaren.


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.