VN Australije
1
1
1
dana,
0
3
sati,
0
6
minuta,
1
7
sekunda

Korisnički panelRegistracija

Novo na forumu

Alonso: Da nisam pogriješio, kvalificirao bih se ispred Vettela

Nakon jučerašnjih kvalifikacija, štošta se moglo analizirati te nagađati tko bi se gdje našao da nije bilo takvog kaosa na stazi. Žuta zastava koju je Alonso jučer prouzrokovao nije samo pokvarila njegove kvalifikacije, već i ostalim vozačima koji su u tom trenutku pokušavali postaviti najbolje vrijeme. Rosberg je jedini vozač koji se u pravom trenutku našao na stazi, te je uspio odvoziti vrijeme za pole position.

S druge strane, Alonso može biti sretan sedmom pozicijom u kvalifikacijama, jer je tijekom cijelog vikenda izgledalo da je McLaren četvrta najbrža momčad. Iako su iz Wokinga naglašavali da bi im Mađarska trebala odgovarati, zasigurno nisu mislili da će biti čvrsto četvrta momčad, iza Mercedesa, Red Bulla i Ferrarija. Fernando kaže kako je zadovoljan performansama, no žali zbog propuštene prilike u Q3.

“Bilo je dobro. Iznenađenje je što smo bili vrlo konkurentni u promjenjivim uvjetima. Mogao sam napredovati još nekoliko desetinki u Q3, ali sam onda napravio grešku u šikani. Pokušao sam vratiti to izgubljeno vrijeme, no onda sam se izvrtio. Šteta, mogao sam se kvalificirati ispred Vettela, ali zadovoljan sam. Startamo sutra s čiste strane staze te se nadam da će ovo biti naša najbolja utrka sezone.”

Ne želite gledati reklame?

Komentiraj

2 komentara

  1. Jao lika. Pola sekunde zaostajao u prvom sektoru. A i u drugom sektoru je bio slabiji za još 0.3s, po prethodnim vremenima tog sektora. Čisto sumnjam da bi se išta promijenilo i u tom krugu kad se izvrtio, jer bi i Vettel išao još brže…

     
  2. Zadnje dvije sezone samo iznenađenja lete na toj mađarskoj nadam se da bi ova danas mogla značiti uranjeni rođendanski dar

     
Ne želite gledati reklame?

Anketa

Tko će iduće godine voziti za Mercedes?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Top članci ovog tjedna