Rosberg: Više ne profitiram od tuđe nesreće

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 8 godina 1 min 3 komentara

Nico Rosberg, Lewis Hamilton

Nico Rosberg, Lewis Hamilton

Nitko ne može poreći da je Nico Rosberg osim dobrih vožnji imao i puno sreće u uvodnom stadiju sezone. Ne samo da mu je timski kolega imao problema, već su i konkurenti poput Ferrarija griješili praktički gdje god su stigli i tako mu poklanjali dragocjene bodove. Tako smo sada došli na polovicu sezone, a njegova prednost od 43 boda je pala na samo jedan bod, dok je pouzdanost kod Hamiltona puno bolja, izuzev problema s motorom u Bakuu.

“Na početku sezone sam profitirao zbog problema svojih konkurenata, ali to se sad više ne događa.”

Od VN Španjolske pa do sad Hamilton je pobijedio u četiri od pet utrka i bodovno nadmašio Rosberga 110 prema 68.

“Meni je čaša polupuna, gledajući prvi dio sezone ja sam osvojio jedan bod više, mogu živjeti s tim.”

“Moramo držati oko na konkurenciji. Dolaze neke zanimljive utrke. Dosad nam je dobro išlo i siguran sam da će se ti nastaviti u idućim utrkama.”


Odgovor

3 komentara

  1. Juan Manuel Fangio
    rudi Prikaži

    stvarno su mi ova dva dopizdila.cilo vrime samo o njima dvojici ka da nema nikog osim njih? dobro razumin da je borba sada između njih zanimljivija ali meni je draže recimo sad vidit borbu(ako je tako možemo nazvat) između malog Max-a i Ricci -ja,pa recimo čak i onu između Vettela i Kimi-ja, i ostalih da me sad ne uvate na zub šta nisam spomenija ostale, ovo je po meni priča koja nije od jučer,samo je malo prominjeno vrime,Rosberg vrlo dobar,grize osvaja punte i onda ga svi vide ka prvaka i nakon toga Lewis kad mu se sve poklopi s bolidom para gaće Niki,i ovi kuka di san izgubija ovo-ono.ma daj.mislin meni osobno nije drag ni Niko , ni Lewis .moj miljenik ove godine je mali Max (mogu reć mali jer meni je 52) super. em vozi pomalo ludo,u preticanju je jak,kasnije koči dobro pokriva,mislim da je materijal za prvaka,sad je na 16 punti od Kimi-ja,a bit će toga još.namjerno ne govorin borbu za prvaka jer ova dva su ipak malo daleko jedino ako budu ka mister bean znači da i bolidi budu totalna katastrofa pa da se borba vodi između Max-a,Kimi-ja,Ricci-ja,Seba,pa zašto ne i između Valtteri-ja i Pereza. jebi ga nije zabranjeno sanjat zar ne? hvala lipa. pozdrav iz Splita sa Poljuda.


    0
    0

    0
  2. Fernando Alonso
    Alonso king Prikaži

    Nije kraj prvog dijela sezone ;)


    0
    0

    0
  3. Mclaren
    raca Prikaži

    Niko bar prizna korist od tuđih pogrešaka. To što nije kalibar vozača kao Lewis i što se teško nosi kad je pod pritiskom, ne oduzima mu prinanje za pristojnost pa, moglo bi se reć, i uglađenost. Da ima karakter Rosberga, Hamilton bi bio car nad carevima.


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.