VN Australije
1
0
9
dana,
0
9
sati,
1
4
minuta,
2
5
sekunda

Korisnički panelRegistracija

Novo na forumu

Kvyat: Toro Rosso je u utrci dobar kao Ferrari

Daniil Kvyat, Toro Rosso

Deseto mjesto za Kvyata u prošloj utrci je za Toro Rosso dobar rezultat, obzirom da su prije toga prošli kroz jedan prilično težak period. Kvyat je utrku završio iza Sebastiana Vettela u Ferrariju i timskog kolege Carlosa Sainza.

“Borili smo se da uđemo u bodove i uspjeli u tome,” rekao je Kvyat s olakšanjem.

“Mislim da smo zaslužili malo više, pogotovo moj dio garaže. U petak mi se činilo da imamo dobar ritam na “long-runovima”, ali smo u utrci zaglavili na medium gumama nakon starta pod sigurnosnim automobilom i onda smo samo išli do kraja bez većih problema.”

Kvyat je rado istaknuo da je njegov bolid po brzini u utrci bio rame uz rame s Vettelovim Ferrarijem, iako se Nijemac mučio skoro cijelo poslijepodne na Silverstoneu.

“Možemo usporediti našu brzinu sa Sebastianovom, i mislim da smo na ovoj stazi bili rame uz rame s Ferrarijem. Postoji puno stvari koje moramo analizirati, ali osjećaj nije bio loš,” zaključio je Kvyat.

Ne želite gledati reklame?
Vezane teme: #Kvyat#Toro Rosso

Komentiraj

2 komentara

  1. Evo još jednoga koji misli da su bolji od Ferrarija ili barem kao…

     
  2. Već sam pomislio da je rekao to za sve staze ali ipak misli na silverstone iako daleko su oni od kimija bili a blizu samo vettelu koji je odvozio jednu od najlošijih utrka

     
Ne želite gledati reklame?

Anketa

Tko će iduće godine voziti za Mercedes?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Top članci ovog tjedna