Alonso, Verstappen, Vettel, Ricciardo, Massa i Raikkonen komentiraju incident u Mercedesu

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 8 godina 3 min 9 komentara

Hamilton i Rosberg, Mercedes

Manje od tjedan dana prošlo je od incidenta između Nice Rosberga i Lewisa Hamiltona, pa mediji hvataju vozače u Silverstoneu i traže komentar i njihovo viđenje situacije.

Fernando Alonso:

“To će se događati. Sudarili su se u Spa 2014., u Austinu prošle godine, u Suzuki, još u nekim utrkama i sad u Austriji. Možda i u Austinu opet za desetak utrka. Trostruki su prvaci i ništa se neće promijeniti jer su blizu. Ne bore se s Red Bullom jer su 30 sekundi ispred njih; ne bore se s Ferrarijem jer su 1 minutu ispred njih; bore se međusobno. Nekad se sudare, ali 3 sudara u 50 utrka – to je normalno.”

Max Verstappen

“Bilo je odlično! Uživao sam! Šteta što je jedan bolid nastavio i pobijedio… Što se mene tiče – mogu se utrkivati tako i dalje. Definitivno uživam u tome. U redu, ne bi se trebali sudarati i izlijetati sa staze, ali bi ih trebali pustiti da se utrkuju jer se na kraju krajeva bore za prvenstvo.”

“Tako treba biti, bez timskim naredbi. Ne možete reći drugoplasiranom vozaču da odustane jer to nije sigurno za njegovo prvenstvo. Mora se boriti. Uostalom, toliko su naprijed da nema problema. Mislim da su se 4 puta sudarili, 3 ili koliko god; ali su svejedno miljama daleko po pitanju bodova u odnosu na sve ostale, tako da…”

Sebastian Vettel

“Što god se dogodi to je njihova stvar i trebali bi razgovarati s njima, ne sa mnom.”

Daniel Ricciardo

“Mislim da znam da je Rosberg imao problema, ali je pogriješio u prvom zavoju, išao je predaleko na pasice i kompromitirao izlazak iz zavoja. To je dalo Lewisu priliku koji se približio uz pomoć DRS-a. Što se tiče incidenta mislim da znam što je Rosberg pokušao napraviti, ali to nije napravio onako kako je htio. Lewisov kotač je već bio ispred i bilo je prekasno za Rosberga da napravi ono što je htio. Trebao je imati nos ispred da mu to uspije.”

Felipe Massa

“To se sve dogodi jako brzo, morate znati što želite i prije nego dođete do zavoja. Bore se u posljednjem krugu utrke i morate znati što želite. Istina je da se ponekad greške događaju, borite se za poziciju pa pokušate sve što je u vašoj moći. Ne smijemo zaboraviti da je ovo sport, utrkivanje. Ne mislim da se dogodilo išta pogrešno, to je utrkivanje. Problem je u tome što su u istoj ekipi, a tada je svaki sudar eksplozija bombe.”

Kimi Raikkonen

“Ne znam koja su njihova pravila i ne zanimaju me, to nije moja stvar.”


Odgovor

9 komentara

  1. David Croft
    Frantic Donator Prikaži

    Alonso standardno, ali malo serucka za Ferrari.
    Max bi iskreno volio da su oba izletila. :mrgreen:
    Ricci “zna” kako bi “izgurao” Lewisa (Rosberg izgleda još uvijek nije naučio).
    Massa diplomatski.
    Kimija standardno zaboli ona stvarka.
    A Vettel ko Kimi. :mrgreen:


    0
    0

    0
  2. Michael Schumacher
    senna66 Donator Prikaži

    “Ne bore se s Red Bullom jer su 30 sekundi ispred njih; ne bore se s Ferrarijem jer su 1 minutu ispred njih.” Alonso lud ko šlapa :D Ako je Ferrari zaostaje minutu onda Mclaren još nije ni završio sezonu 2015.


    0
    0

    0
  3. Clay Regazzoni
    HeatBlast44 Prikaži

    Kimi u stilu “ma bmk za njih” :D


    0
    0

    0
  4. Fernando Alonso
    Alonso king Prikaži

    Ahahahh ono kad po 64836483939 puta shvatim da se MCLAREN bori za ulazak u q3.Fuck the logic


    0
    0

    0
  5. Juan Manuel Fangio
    Estoril Prikaži

    Alonso smiješan kao i inače kad nešto fali, pa se onda pola života kaje. Stvarno me zanima kakav je taj mizerni život kad drugom moraš pakostiti da bi tebi bilo dobro…


    0
    0

    0
  6. Bernie Ecclestone
    Ferrari1345 Prikaži

    Šta serete vi protiv nanda :) . Pa zar ne vidite kakav kompliment je dao vozačima Ferrarija. Redovito dobivaju 30sekundi brži Red Bull u kojem nastupa po njemu najbolji vozač današnjice Ricciardo. Pa kakve bi samo stvari radili da su u RB koji isto toliko zaostaje za Mercedesom. :prcnjau:


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.