VN Australije
1
0
8
dana,
0
0
sati,
4
1
minuta,
1
0
sekunda

Korisnički panelRegistracija

Novo na forumu

Hamilton se boji da bi Ferrarijeva strategija oko guma mogla biti bolja

Lewis Hamilton boji se Ferrarijeve strategije oko guma jer smatra da bi to mogla biti bolja opcija za današnju utrku. Podsjetimo, Ferrari je na jučerašnjim kvalifikacijama donio odluku da oba vozača svoja vremena postave na super mekanim gumama, dok su u Mercedesu to napravili s ultra mekanim gumama, koje se raspadaju unutar 5-6 krugova. Isto je napravio i Red Bull, pa će biti zanimljivo pratiti strategije kroz današnju utrku.

“Ja sam radio ono što mi je bilo rečeno. Mislim da su naši inženjeri razumijeli da su ultra mekane gume bolji izbor. Prirodno je da tvrđa guma dulje traje, i to se uopće ne čini kao loša opcija za utrku. Mislim da ultra mekana komponenta nije dobra za utrku jer će biti teško na njoj napraviti veći broj krugova. Bit će zanimljivo.”

“Nadam se da ću zbog mekših guma imati prednost na startu. Tijekom treninga, gume su izdržale četiri kruga, kod Nica pet, stoga će sigurno biti zeznuto i trudit ćemo se napraviti najbolje s onim što imamo.”

Ne želite gledati reklame?

Komentiraj

Jedan komentar

  1. Vettelova eksplozija gume na pravcu je čisti dokaz da trostruki svijetski prvak nema pojma o čemu priča. Svima je već jasno da je tu gdje je jer mu se zalomilo da vozi Brawn GP iz 2009. Jedina je razlika što ga on vozi već treću godinu za redom dok je jedan Jenson Button imao čast voziti samo jednu, 2009 godinu.

     
Ne želite gledati reklame?

Anketa

Tko će iduće godine voziti za Mercedes?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Top članci ovog tjedna