Ricciardo: Red Bull mora počistiti nešto

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 8 godina 2 min 4 komentara

Daniel Ricciardo

Nakon dvije sjajne utrke u kojima je bio izgledni kandidat za pobjedu, Daniel Ricciardo odvozio je nešto lošiju utrku nego smo navikli od njega. No, Australac kaže kako i sama momčad mora rješiti neke probleme, gdje je vjerojatno mislio na zaustavljanje u boksu. U Španjolskoj je završio na krivoj strategiji, u Monaku je nove gume dobio nakon par sati, a u Kanadi je u boksu zadržan tek par sekundi više, dovoljno da izgubi mjesto od Kimija Raikkonena.

“Ne baš sjajna nedjelja. Nažalost, imamo dobre nastupe subotama, a onda lošije nedjeljom. Nikako da se sve lijepo poklopi. Start u utrku nije bio loš, ali izgubio sam nakon drugog zavoja. Rosberg je izletio na stazu, te nisam mogao održati ubrzavajući momenat, tako da sam izgubio mjesto od Maxa. Imao sam dobru brzinu u prvom stintu kada smo bili na ultra mekanim gumama, mislim da smo ih dosta dobro iskorištavali. Rekao sam na tim radio da bi vjerojatno bili brži u čistom zraku. Kad god bi se približili nekome, gume nisu više funkcionirale tako dobro.”

Daniel je dao do znanja kako je frustriran nekim timskim odlukama u zadnje vrijeme:

“Nekoliko loših stvari s moje strane, ali i od momčadi. To nije bila čista utrka s niti jedne strane. Blokirao sam kotače na ulasku u 13. zavoj, što je oštetilo drugi set guma. Nakon toga, pit stop je bio prosječan, kao i neki pozivi tima. Definitivno se nešto mora počistiti.”


Odgovor

4 komentara

  1. Bernie Ecclestone
    Dani Donator Prikaži

    Ne daj se Ricci!


    0
    0

    0
  2. Kimi Raikkonen 7
    Ciki-F1 Pretplatnik Prikaži

    Jeli ovo kmečanje od strane Riccia?? Mislim, kada je Seb davao ovakve izjave, to se uglavnom kategoriziralo kao “kmečanje”, pa ono………. Ne pristaje mu baš.


    0
    0

    0
  3. avalon Prikaži

    mislim da RB lagano “čisti” ricciarda . nekako mi ova situacija donekle “miriše” na 2007. i odnos LH Vs FA u McL …


    0
    0

    0

Pročitajte više o idućim temama:

Reagirajte na ovaj sadržaj:

Novo na forumu Otvori

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.