Vettel: Galebovi su bili najgori trenutak moje utrke

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 8 godina 2 min 3 komentara

Sebastian Vettel

Sebastian Vettel našalio se poslije jučerašnje utrke, rekavši kako su galebovi u prvom zavoju bili najgori trenutak njegove utrke. Za one koji nisu vidjeli, Vettel je u prvom zavoju lagano blokirao prednji lijevi kotač kako bi izbjegao dva galeba koja su bila na stazi.

“To nisu bili golubovi, nego galebovi, mogao sam vidjeti kljun. Ne znam kako se zovu, ali bili su tamo. To je bio najgori trenutak moje utrke. To je bio par koji je htio počiniti samoubojstvo. Bili su na apexu prvog zavoja. Lewis nije mario za to, dobio je barem pola sekunde dok sam ih izbjegavao. Učinio sam im uslugu, a do Lewisovog dolaska su već odletjeli.”

Hamilton se poslije toga također našalio, rekavši da je on Dr. Dolittle te da je rekao pticama da ostanu tu gdje su bile. Dobra atmosfera prebacila se i na intervju Lewisa Hamiltona za Sky Sports, kada se Vettel ubacio u kadar te ponovno počeo priču o galebu. U Skyu su mu udovoljili tako da su pronašli taj trenutak, na koji se cijela ekipa smijala. U videu ispod pogledajte cijeli intervju.

https://www.youtube.com/watch?v=fFODK1Ud_WE

 


Odgovor

3 komentara

  1. Michael Schumacher
    senna66 Donator Prikaži

    I Vettelu i Hamiltonu kapa do poda, odmah mi nekako sve uljepšaju šalom i dobrom atmosferom. To želim vidjeti i među drugim vozačima….a ne durenje i bacanje kapa…


    0
    0

    0
  2. David Croft
    Ferrari Prikaži

    Baš jedan odličan trenutak nakon utrke :)
    Podsjetilo me na neke starije dane :)


    0
    0

    0
  3. FO108F Prikaži

    …galebi se karaju!!!


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.