Bottas: Definitivno smo u igri za treće mjesto

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 8 godina 2 min 4 komentara

Martini

Martini

Nakon što su drugu polovicu sezone 2014. proveli kao druga najbolja momčad, a cijelu 2015. kao treća, izgleda kako Williams svake godine gubi po jednu poziciju. Trenutno se nalaze na četvrtom mjestu u poretku konstruktora, a već sada se čini da je Red Bull pobjegao predaleko. Ne samo da su četverostruki prvaci bili znatno bolji na stazama poput Španjolske i Monaka, već i na onima gdje je Williams prošle dvije sezone imao prednost te grabio bodove koji su ostajali iza Mercedesa. Ipak, Valtteri Bottas vjeruje u to kako je Williams itekako u igri za treće mjesto u konstruktorskom poretku:

“Ispred nas je duga sezona i imat ćemo još dosta novih nadogradnji, a neke od njih doći će i za sljedeću utrku. Slijede staze koje će više odgovarati našem bolidu nego njihovom (Red Bullovom). Definitivno smo u borbi za treće mjesto u konstruktorskom poretku. Znali smo da će biti vrlo brzi u Barceloni i Monaku, to je bilo potpuno očekivano jer takve stazu nagrađuju dobre bolide. Kao što sam rekao, moramo pričekati i vidjeti kako će se njihov bolid ponašati na drugim tipovima staza, ali siguran sam da možemo biti brži od njih na nekim utrkama.”

Tijekom jutra su se pojavile spekulacije da bi se Button mogao vratiti u Williamsa, gdje bi i završio karijeru, a spominje se i Daniil Kvyat. Moguće je da Massa napusti momčad krajem sezone, ali pitanje je onda što je s Valtterijem Bottasom. U igri je još i Stoffel Vandoorne.

 


Odgovor

4 komentara

  1. Stefan Bellof
    pigmalion Prikaži

    Smiješno. Koje su ovo političke priče!!??
    Valteri Bottas i Felipe Massa su out.
    Bilo bi zanimljivo vidjeti Kvyta i Vandoorne-a u Williamsu, momčad koja stvarno treba svježe krvi.


    0
    0

    0
  2. Sebastian Vettel
    senja Prikaži

    Udaraćete se vi nogom u guzicu od sreće ako završite u top 5. Kakvo treće mjesto. Red Bull će se u najmanju ruku boriti za drugo sa Ferrarijem. Williams će se boriti za četvrto, peto sa Force Indiom i Toro Rossom.


    0
    0

    0
  3. Fernando Alonso
    Alonso king Prikaži

    Tone dominacija mercovog dragulja pa tako i williams tone zajedno s njom.Nemaju massa i bottas sasiju red bulla niti specifikaciju motora kao mercedes i tako ce nazalost i ostati.Mozda bude neka bitka s force indiom u drugom dijelu sezone kad FI proradi kao i inace a mozda tu mclaren pomuti planove.Kada se sjetim 5 mjesta nasra i saubera prosle godine u australiji i onda danas gledam kako ih manor prolazi taj otuzni manor koji se prosle godine veselio ako ne kasne 5 sekundi u krugu, onda se sjetim njihovih postolja 2012 i pereza pa onda opet pogledam danas u svijet f1 i gledam kako tonu i tonu ko titanic.Zavrsit ce kao lotus i caterham nazalost.Williamsu se to sigurno nece dogoditi da zavrsi njihova era ali nazalost ce se vratiti u formu 2012 u kojima su nekada i zasjali ali to nije bilo to.Ta v6 era je donijela mnogo tuznih stvari za neke timove, pa i teske promjene cak i za nas gledatelje.Pokasavam izvuci nesto dobro iz sve ove zbrke sa hibridima i generatorima ali tesko to ide.Jedino sto nam ostaje je cekati jer mozda pocetak ere nije bio poput one v8 2006 ali ko zna mozda vec iduce sezone f1 bolidi budu ulijevali strah vozacima a nama zabavu.


    0
    0

    0
  4. Kimi Raikkonen 7
    Ciki-F1 Pretplatnik Prikaži

    Bottas nam zapeo u sezoni 2015.


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.